Kom ontspannen in ’t Gerecht

De ijskoorts is misschien nog niet losgebarsten, maar het is wel de tijd van het jaar na een winterse wandeling de gezelligheid weer binnen bij de haard op te zoeken.

Overdag een lekkere boswandeling maken in Oranjewoud of een bezoek brengen aan ijsstadion Thialf? Dat kan allemaal tijdens een winters bezoek aan ons hotel. Ontdek de mooiste plekjes van zuid-oost Fryslân of ga lekker shoppen in Heerenveen. Om vervolgens bij onze haartjes in de wintertuin te genieten van een kop warme chocolademelk met slagroom en een taartje naar keuze. Plan samen een heerlijk verwen moment in, dit kan in het weekend maar ook doordeweeks en geniet naast heerlijke overnachting in één van onze schitterende kamers van een uitgebreid driegangen proeverijdiner. De volgende ochtend staat uw à la carte ontbijt voor je klaar.

Dit arrangement is zowel als een tweedaags als driedaags arrangement te boeken.

Dit arrangement bestaat uit:

  • Ontvangst met warme chocolademelk en gebak
  • 1 x Overnachting in ons boutique hotel
  • 1 x Uitgebreid ontbijt
  • 1 x 3- gangen Proeverijmenu in Grandcafé  ’t Gerecht
  • Beleefroutes in en om Heerenveen
  • v.a. € 109,00 p.p.

Bovenstaand arrangement is ook te reserveren voor onze suites, hiervoor hanteren we een toeslag per nacht. Dit arrangement is rechtstreeks te boeken via onze website of neem contact met ons op via info@gerechtheerenveen.nl of telefonisch via 0513 845 719.

High Tea

Geniet van de lekkerste zoete en hartige hapjes om met elkaar te delen....

High Beer

Er is altijd wel een goede reden om een High Beer te doen!...

High Wine

Ongedwongen genieten van onze lekkerste wijnen...