Menukaart
- Ontbijten
- Lunchen
- Dineren
- Dessert en gebak
- Kinderen
- Borreltijd
- Cocktails
- Wijnkaart
’t Diner
Proeverijmenu
een proeverij van voorgerechten, hoofdgerecht naar keuze en als afsluiter een grand dessert
te bestellen vanaf 2 personen
48,5 p.p.
Voorgerechten
een selectie van verschillende voorgerechten, te bestellen vanaf 2 personen
vers brood van Bakker Lenes met huisgemaakte lekkernijen
met rucola, tomatensalsa, parmezaanse kaas, krokante tuinbonen en pesto
met kruidensla, krokant van papadum, tomaat, mango en balsamico
met parmaham, veldsla, tomaat, krokante tuinbonen, pesto en balsamico
met komkommer, watermeloen, sesamkletskop, huisgemaakte milde groene sambal en sojasaus
van steak tartaar en gamba, met croissantbrioche, dooiercrème en gel van ponzu
met rucola, feta, hazelnoot, munt en balsamico (ook vegan mogelijk)
Soepen
soep van het seizoen
met pestoroom en bosui (ook vegan mogelijk)
met krokant gebakken spekjes en bosui (ook vegetarisch mogelijk)
Hoofdgerechten
alle hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide friet met mayo en een groene salade
met spek, ui en champignons, en keuze uit kruidenboter of rode wijnjus
met bimi, wortel, truffelmousseline en krachtige jus
met risotto van gele curry, wonton en seizoensgroente
sous-vide gegaard, met zoete aardappel, seizoensgroenten, harissa en bearnaise
met venkel, pappardelle en sauce vierge
klassiek geserveerd met brood of friet en twee koude sauzen
met spinazie, artisjok, cherrytomaat, parmezaanse kaas en amandel (ook vegan mogelijk)
met aubergine, mozzarella, tomaat, parmezaanse kaas, caponata en rucola (ook vegan mogelijk)
Salades
geserveerd met gekruide friet en mayonaise
salade met getrancheerde biefstuk, afgeblust met wokjus, met zoetzure groenten en mango
met groene asperges, gegrilde groente, notenmix, gepofte tomaat, pesto en balsamico (ook vegan mogelijk)
met gerookte zalm, tonijnsalade en gambaβs, met tomaat, rode ui, ei, croutons en dilledressing
met kippendij, bacon, ei, croutons, rode ui, caesardressing, ansjovis en parmezaanse kaas
Bijgerechten
je kunt zelf je maaltijd uitbreiden met extra bijgerechten
met spek en ui
met spek en ui (ook vegan mogelijk)
met parmezaanse kaas en trufflemayo