Menukaart
- Ontbijten
- Lunchen
- Dineren
- Dessert
- Kinderen
- Borreltijd
- Cocktails
’t Diner
Proeverijmenu
een proeverij van voorgerechten, hoofdgerecht naar keuze en als afsluiter een grand dessert
te bestellen vanaf 2 personen
48,5 p.p.
Voorgerechten
een selectie van verschillende voorgerechten, te bestellen vanaf 2 personen
vers brood van Bakker Lenes met huisgemaakte lekkernijen
met pesto, rucola, pittenmix, tomatensalsa en parmezaanse kaas
met asperge, tomatentapenade, olijven, truffelolie en krokante tuinbonen
met krokant van papadum, tomaat, mango, kruidensla en balsamico
licht gebakken, met sojasaus, zoetzure komkommer, bieslookemulsie, bietenblad en krokant van zeewier
met mangosalsa, crème fraîche, sesam kletskop, gegrilde little gem en koriander
Soepen
soep van het seizoen
met pestoroom en bosui
met krokant gebakken spekjes en bosui
Hoofdgerechten
alle hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide friet met mayo en een groene salade
met geroosterde wortel, mousseline en rode wijnjus
met spek, ui en champignons, en keuze uit kruidenboter of rode wijnjus
kruidig gemarineerd, met pikante pindasaus, kokosrijst, cassave, atjar en seroendeng
runderrib-eye en gamba’s, met provençaalse jus en ratatouille
in romige bisque, met verschillende soorten verse vis en zilte groenten
traditioneel met krieltjes, hollandaise en gekookt ei met zalm of met beenham
met spinazie, artisjok, cherrytomaat, parmezaanse kaas en amandel
met geitenkaas, groene- en witte asperges, kruidensla en krokante tuinbonen
Salades
geserveerd met gekruide friet en mayonaise
met groene- en witte asperges, amandelcrunch, gepofte tomaat en balsamico
met gerookte zalm, tonijnsalade en gamba’s, met tomaat, gekookt ei, croutons en dilledressing
met kippendij, tomatensalsa, parmezaanse kaas, croutons, caesardressing, ei en bacon
Bijgerechten
je kunt zelf je maaltijd uitbreiden met extra bijgerechten
met spek en ui
met spek en ui
met permezaanse kaas en trufflemayo