Leven in de brouwerij met onze High Beer!

Er is altijd wel een goede reden om een High Beer te doen! Natuurlijk is het een leuke activiteit voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of VrijMiBo, maar ook om gezellig met vrienden bij te praten onder het genot van een lekker biertje met hartige hapjes.

Bekijk onze bieren op Untappd

High Beer

Geniet van drie speciaalbieren van onze uitgebreide bierkaart in combinatie met een proeverij van bijpassende, hartige bites.

 

Bent u een liefhebber van speciaalbieren? Dan is de High Beer een leuke manier om in goed gezelschap verrassende en bieren te ontdekken. Laat u verwennen door het seizoen en de aanraders van onze bediening! Hierbij een selectie hartige snacks die prachtig combineren met het bier. Er is ook ruime keuze uit alcoholvrije bieren!

  • Kies drie speciaalbieren van onze uitgebreide menukaart
  • Een proeverij van hartige bites
  • 29,50 per persoon

Onze High Beer arrangementen zijn te reserveren vanaf twee personen op elke dag van de week tussen 14.00 uur en 16.00 uur, of na 21.00 uur.

Reserveer

Gerechtigheid

Onze barman Patrick heeft een (h)eerlijk bier laten brouwen voor op de tap!

Gerechtigheid, het biertje dat je hebt verdiend. Heerlijk fris, blond, fruitig en verrassend dankzij zijn internationale ingrediënten. Een dorstlesser voor iedere gelegenheid!

Reserveer meteen een High Beer!

High Wine

Ongedwongen genieten van onze lekkerste wijnen...

3-daags Royal Gastronomisch arrangement

High Tea