Leven in de brouwerij met onze High Beer!

Er is altijd wel een goede reden om een High Beer te doen! Natuurlijk is het een leuke invulling voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of VrijMiBo, maar ook om gezellig met vrienden bij te praten onder het genot van 6 verschillende gerechtjes en daarbij passende bieren.

 

Bekijk onze bieren op Untappd

High Beer

Geniet van zes gerechtjes gecombineerd met vijf bijpassende speciaalbieren in proefglaasjes.

 

Ben je een liefhebber van speciaalbier en lekker eten? Dan is de High Beer een leuke manier om in goed gezelschap verrassende bieren te ontdekken. Bij de gerechtjes van onze chef-kok heeft onze biersommelier de lekkerste bieren uitgezocht. Ons team vertelt graag meer over deze ideale bier-spijs combinatie. Voorkeur voor een ander biertje? Geen probleem! Er is keuze genoeg op onze bierkaart. Er is ook ruime keuze uit alcoholvrije bieren. Hebben tafelgenoten de voorkeur voor een heerlijk glas wijn? Geen probleem want dit arrangement kun je ook combineren met een High Wine. 

 

Het arrangement bestaat uit:

  • Menu van zes verschillende culinaire gerechtjes in vier gangen geserveerd
  • Bij iedere ronde een afgestemd proefglaasje  voor een ideale smaakbeleving, totaal 5 verschillende bieren
  • 36,00 per persoon

Ons High Beer arrangement is te bestellen vanaf twee personen op elke dag van de week tussen 14.00 uur en 17:00 uur of na 20:30 uur.

 

 

Reserveer

Gerechtigheid

Onze barman Patrick heeft een (h)eerlijk bier laten brouwen voor op de tap!

Gerechtigheid, het biertje dat je hebt verdiend. Heerlijk fris, blond, fruitig en verrassend dankzij zijn internationale ingrediënten. Een dorstlesser voor iedere gelegenheid!

Reserveer meteen een High Beer!

2-daags Culinair arrangement

High Tea

High Beer

Er is altijd wel een goede reden om een High Beer te doen!...