Leven in de brouwerij met onze High Beer!

Er is altijd wel een goede reden om een High Beer te doen! Natuurlijk is het een leuke activiteit voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of VrijMiBo, maar ook om gezellig met vrienden bij te praten onder het genot van een lekker biertje met hartige hapjes.

Bekijk onze bieren op Untappd

High Beer

Geniet van twee tapbieren en één speciaalbier van onze bierkaart in combinatie met een proeverij van bijpassende, hartige bites.

Maak per persoon een keuze uit twee van onze wisselende tapbieren en kies één van onze verrassende speciaalbieren. Laat u verwennen door het seizoen en de aanraders van onze bediening! Hierbij een selectie hartige snacks die prachtig combineren met het bier. Alcoholvrij is ook mogelijk.

  • Kies twee (seizoens)bieren van de tap
  • Kies één van onze speciaalbieren
  • Een proeverij van hartige bites
  • 25,- per persoon

High Beer Deluxe

Geniet van drie speciaalbieren van onze uitgebreide bierkaart in combinatie met een proeverij van bijpassende, hartige bites.

Bent u een liefhebber van speciaalbieren? Dan is de High Beer Deluxe een leuke manier om in goed gezelschap verrassende en bieren te ontdekken. Laat u verwennen door het seizoen en de aanraders van onze bediening! Hierbij een selectie hartige snacks die prachtig combineren met het bier. Er is ook ruime keuze uit alcoholvrije bieren!

  • Kies drie speciaalbieren van onze uitgebreide menukaart
  • Een proeverij van hartige bites
  • 30,- per persoon

Onze High Beer arrangementen zijn te reserveren vanaf twee personen op elke dag van de week tussen 14.00 uur en 16.00 uur, of na 21.00 uur.

In verband met de recente maatregelen m.b.t. het coronavirus, is de high beer alleen ’s middags te reserveren.

Reserveer

Gerechtigheid

Onze barman Patrick heeft een (h)eerlijk bier laten brouwen voor op de tap!

Gerechtigheid, het biertje dat je hebt verdiend. Heerlijk fris, blond, fruitig en verrassend dankzij zijn internationale ingrediënten. Een dorstlesser voor iedere gelegenheid!

Reserveer meteen een High Beer!

Let op: Het is alleen mogelijk om te reserveren voor binnen. Voor het terras kunt u niet reserveren. Bij mooi weer wordt de reservering niet omgezet naar een tafel op het terras.

High Beer

Er is altijd wel een goede reden om een High Beer te doen!...

2-daags Culinair arrangement

Valentijn arrangement