Leven in de brouwerij met onze High Beer!

Er is altijd wel een goede reden om een High Beer te doen! Natuurlijk is het een leuke invulling voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of VrijMiBo, maar ook om gezellig met vrienden bij te praten onder het genot van 3 verschillende gerechten en daarbij passende bieren.

 

High Beer

Geniet van drie verrassende gerechtjes gecombineerd met drie bijpassende speciaalbieren van onze uitgebreide bierkaart.

 

Ben je een liefhebber van speciaalbier en lekker eten? Dan is de High Beer een leuke manier om in goed gezelschap verrassende bieren te ontdekken. Bij de gerechtjes van onze chef-kok heeft onze biersommelier de lekkerste bieren uitgezocht. Ons team vertelt graag meer over deze ideale bier-spijs combinatie. Voorkeur voor een ander biertje? Geen probleem! Er is keuze genoeg op onze bierkaart. Er is ook ruime keuze uit alcoholvrije bieren. Hebben tafelgenoten de voorkeur voor een heerlijk glas wijn? Geen probleem want dit arrangement kun je ook combineren met een High Wine. 

 

Het arrangement bestaat uit:

  • Menu van zes verschillende culinaire gerechtjes
  • Bij iedere ronde een afgestemd speciaalbier voor een ideale smaakbeleving
  • € 36 per persoon

 

Ons High Beer arrangement is te bestellen vanaf twee personen op elke dag van de week tussen 14.00 en 16.00 uur, of tussen 19.30 en 21.00 uur.

 

 

 

Reserveer

Gerechtigheid

Onze barman Patrick heeft een (h)eerlijk bier laten brouwen voor op de tap!

Gerechtigheid, het biertje dat je hebt verdiend. Heerlijk fris, blond, fruitig en verrassend dankzij zijn internationale ingrediënten. Een dorstlesser voor iedere gelegenheid!

Reserveer meteen een High Beer!

High Beer

Er is altijd wel een goede reden om een High Beer te doen!...

2-daags Culinair arrangement

High Wine

Ongedwongen genieten van onze lekkerste wijnen...