Menukaart
- Ontbijten
- Lunchen
- Dineren
- Dessert en gebak
- Kinderen
- Borreltijd
- Cocktails
’t Diner
Proeverijmenu
een proeverij van voorgerechten, hoofdgerecht naar keuze en als afsluiter een grand dessert
te bestellen vanaf 2 personen
52,5 p.p.
Voorgerechten
een selectie van verschillende voorgerechten, te bestellen vanaf 2 personen
panna cotta van geitenkaas, met crumble van krokante rijst en biet, groene appel en gel van rode biet
gepofte wortel met duizend dagen bouillon, citrusgel, zoetzure wortel en krokante lotuswortel
in knoflook, met sofrito en brood om te dippen
met rucola, truffelmayonaise, tomatensalsa, Parmezaanse kaas en pittenmix
met toast van brioche, eidooier, sjalot, cornichons, olijven, tomatengel, Worchestersauce en Tabasco
gerookte paling en krokant buikspek, met sesamdressing en koriander
met crème fraîche, dille, mierikswortel en gepofte quinoa
Soepen
soep van het seizoen
met pestoroom en bosui (ook vegan mogelijk)
met krokant gebakken spekjes en bosui (ook vegetarisch mogelijk)
Hoofdgerechten
alle hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide friet met mayo en een groene salade
met spek, ui en champignons, en keuze uit kruidenboter of rode wijnjus
met satésaus, rijst, sajoerboontjes en kroepoek
dé plank voor de vleesliefhebber, geserveerd met drie sauzen
met parelgort, crème van bbq-groente en schuim van courgette (vegan)
met bechamel van truffel, koningsoesterzwam, truffelvinaigrette en saus van Parmezaanse kaas (vegetarisch)
met hasselback aardappel, gefermenteerde knoflookjus, roodlof en groene asperge
met spinazie, pommes anna, ponzu beurre blanc en aardappelkrokant
op de huid gebakken, met kombu bouillon, lotuswortel, noodles en shiitake
botermals, zoet en licht pikant gemarineerd, geserveerd met twee sauzen
Black Angus biefstuk met gemarineerde gamba’s en een hartige soja-knoflooksaus
Salades
geserveerd met gekruide friet en mayonaise
salade met getrancheerde biefstuk, afgeblust met wokjus, met gemarineerde paddenstoelen en pompoen
salade met warme geitenkaas, gegrilde groenten, appelchutney, honing en walnoten
salade met warme gamba’s, gerookte zalm en tonijnsalade, tomaat, rode ui, croutons en dilledressing
salade met malse kippendij, bacon, ei, croutons, rode ui, caesardressing, ansjovis en Parmezaanse kaas
Bijgerechten
je kunt zelf je maaltijd uitbreiden met extra bijgerechten
met spek en ui (vegan mogelijk)
verschillend van het seizoen (vegan)
met Parmezaanse kaas en truffelmayo
met mosterdvinaigrette (vegetarisch)