Menukaart
- Ontbijten
- Lunchen
- Dineren
- Dessert en gebak
- Kinderen
- Borreltijd
- Cocktails
’t Diner
Proeverijmenu
een proeverij van voorgerechten, hoofdgerecht naar keuze en als afsluiter een grand dessert
te bestellen vanaf 2 personen
48,5 p.p.
Voorgerechten
een selectie van verschillende voorgerechten, te bestellen vanaf 2 personen
vers brood van Bakker Lenes met huisgemaakte lekkernijen
met rucola, pesto, krokante tuinbonen, tomatensalsa en Parmezaanse kaas
met crème en krokant van knolselderij, espuma van eekhoorntjesbrood en walnoten
dungesneden zalm, gemarineerd in rode kool, met gekonfijte citroenmayonaise, rode kool, zoetzure venkel en sesamzaad
met ingelegde ui, ponzu, paddenstoelen, pompoen en wasabi crackers
in knoflookolie, met sofrito en toast
Soepen
soep van het seizoen
met pestoroom en bosui (ook vegan mogelijk)
met krokant gebakken spekjes en bosui (ook vegetarisch mogelijk)
Hoofdgerechten
alle hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide friet met mayo en een groene salade
met spek, ui en champignons, en keuze uit kruidenboter of rode wijnjus
langzaam gegaard, met knolselderijcrème, truffeljus en bospeen
met wortelcrème, seizoensgroenten en wonton
Aziatisch gemarineerd, met kastanjemousseline, sinaasappeljus, paddenstoelen en uienchutney
met zwarte risotto, spinazie, beurre blanc en aardappelkaantjes
met knolselderijcrème, hazelnootcrunch, ponzu en tomatensalsa (ook vegan mogelijk)
met paddenstoelen, gepocheerd ei en Parmezaanse kaas
Salades
geserveerd met gekruide friet en mayonaise
salade met getrancheerde biefstuk, afgeblust met wokjus, met gemarineerde paddenstoelen en pompoen
warme geitenkaas, gegrilde groenten, appelchutney, honing en walnoten
met gerookte zalm, tonijnsalade en gamba’s, met tomaat, rode ui, ei, croutons en dilledressing
met kippendij, bacon, ei, croutons, rode ui, caesardressing, ansjovis en parmezaanse kaas
Bijgerechten
je kunt zelf je maaltijd uitbreiden met extra bijgerechten
met spek en ui
gesudderd in eigen siroop
met parmezaanse kaas en trufflemayo