Menukaart KerstmenuFeestdagenmenuOntbijtenLunchenDineren ’t Diner Onze keuken staat tot 21.30 uur voor u klaar! Proeverijmenu een proeverij van voorgerechten, hoofdgerecht naar keuze en als afsluiter een grand dessert te bestellen vanaf 2 personen 52,5 p.p. Voorgerechten Proeverij van voorgerechten een selectie van verschillende voorgerechten, te bestellen vanaf 2 personen 16,5 p.p. Oosterse tonijntartaar met avocado, papadum, sesamemulsie en limoenblad 15 Carpaccio van rund met rucola, truffelmayonaise, tomatensalsa, Parmezaanse kaas en pittenmix 14 Pompoen pannacotta met yoghurt-honingemulsie, hazelnootcrunch en spruitjes (vega) 11 Funghi tartaar van paddenstoelen, brioche, pompoengel en wortelconfiture (vega) (vegan mogelijk) 11 Gravad lax gemarineerde zalm met miso-knolcrème, kimchi komkommer, gemarineerde tomberries en sesamkletskop 15 Gouden wangetjes mals draadjesvlees van varkenswang met knolcrème, beurre noisette, krokante ui en wortel 15 Soepen Chef's soep soep van het seizoen 8 Tomatensoep met pestoroom en bosui (vega) (vegan mogelijk) 7,5 Mosterdsoep met krokant gebakken spekjes en bosui (vega mogelijk) 7,5 Hoofdgerechten alle hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide friet met mayo en een groene salade Gele curry van winterpeen en limoen, geserveerd met kokosrijst en abrikozencompote (vegan) 23 Royale saté van kippendij met kokosrijst, satesaus, zoetzure groente en cassave 24,5 Jachtschotel wildstoof, aardappelmousseline, gesmoorde ui en kruidkoek 25 Snoekbaarsfilet met hete bliksem, mosterd beurre blanc, appel en een krokantje van aardappel 26,5 Quiche gevuld met paddenstoelen, truffel, geitenkaas en Bleu de Wolvega, met romige walnotensaus en rucola (vegan) 23,5 Vleestrio diamanthaas, varkenshaasmedaillon, gegrilde kip en seizoensgroente, geserveerd met 2 sauzen 28,5 Beppes biefstuk Black Angus biefstuk met gebakken spek, ui en champignons optie: kruidenboter of rode wijnjus 28,5 Heilbot met geroosterde oergroente, saffraan-hollandaise en aardappelkaantjes 26,5 Spareribs malse spareribs geserveerd met BBQ-saus en aioli 28,5 Salades geserveerd met gekruide friet en mayonaise Geitenkaas salade met warme geitenkaas, tomatenhummus, cherrytomatenjam, notenmix en balsamico (vega) (vegan mogelijk) 16,5 Seafood salade met warme gamba’s, gerookte zalm en tonijnsalade, tomaat, ei, zoetzure komkommer, rode ui, croutons en dilledressing 19,5 Caesar bindsla met kippendij, bacon, ei, croutons, rode ui, caesardressing, Parmezaanse kaas en ansjovis 18,5 Bijgerechten je kunt zelf je maaltijd uitbreiden met extra bijgerechten Roseval aardappelen (glutenvrij) met spek en ui (vegan mogelijk) 5,5 Warme groenten van het seizoen, geserveerd met bijpassende saus of jus (vega) (vegan mogelijk) 6 Friet deluxe met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas (vega) 7 Pages: 12345Toon meer