Menukaart OntbijtenLunchenDinerenDessert en gebakKinderenBorreltijdCocktails ’t Diner Proeverijmenu een proeverij van voorgerechten, hoofdgerecht naar keuze en als afsluiter een grand dessert te bestellen vanaf 2 personen 52,5 p.p. Voorgerechten Proeverij van voorgerechten een selectie van verschillende voorgerechten, te bestellen vanaf 2 personen 16,5 p.p. Fromage de chèvre panna cotta van geitenkaas, met crumble van krokante rijst en biet, groene appel en gel van rode biet 13 Puffé carotte gepofte wortel met duizend dagen bouillon, citrusgel, zoetzure wortel en krokante lotuswortel 13 Gamba’s in knoflook, met sofrito en brood om te dippen 14,5 Carpaccio van rund met rucola, truffelmayonaise, tomatensalsa, Parmezaanse kaas en pittenmix 14 Steak tartaar met toast van brioche, eidooier, sjalot, cornichons, olijven, tomatengel, Worchestersauce en Tabasco 15 Fryske surf & turf gerookte paling en krokant buikspek, met sesamdressing en koriander 15 Gerookte zalm met crème fraîche, dille, mierikswortel en gepofte quinoa 15 Soepen Chef's soep soep van het seizoen 8 Tomatensoep met pestoroom en bosui (ook vegan mogelijk) 7,5 Mosterdsoep met krokant gebakken spekjes en bosui (ook vegetarisch mogelijk) 7,5 Hoofdgerechten alle hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide friet met mayo en een groene salade Fryske Black Angus biefstuk met spek, ui en champignons, en keuze uit kruidenboter of rode wijnjus 28,5 Royale saté van kippendij met satésaus, rijst, sajoerboontjes en kroepoek 24 Vleestrio dé plank voor de vleesliefhebber, geserveerd met drie sauzen 28,5 Ratatouille met parelgort, crème van bbq-groente en schuim van courgette (vegan) 23 Cannelloni van spinazie met bechamel van truffel, koningsoesterzwam, truffelvinaigrette en saus van Parmezaanse kaas (vegetarisch) 23 Kalfsribeye met hasselback aardappel, gefermenteerde knoflookjus, roodlof en groene asperge 30,5 Zeebaars met spinazie, pommes anna, ponzu beurre blanc en aardappelkrokant 26 Zalm op de huid gebakken, met kombu bouillon, lotuswortel, noodles en shiitake 26 Spareribs uit de oven botermals, zoet en licht pikant gemarineerd, geserveerd met twee sauzen 27,5 Surf & turf Black Angus biefstuk met gemarineerde gamba’s en een hartige soja-knoflooksaus 30,5 Salades geserveerd met gekruide friet en mayonaise Biefstuk salade met getrancheerde biefstuk, afgeblust met wokjus, met gemarineerde paddenstoelen en pompoen 18,5 Geitenkaas salade met warme geitenkaas, gegrilde groenten, appelchutney, honing en walnoten 16,5 Seafood salade met warme gamba’s, gerookte zalm en tonijnsalade, tomaat, rode ui, croutons en dilledressing 19,5 Caesar salade met malse kippendij, bacon, ei, croutons, rode ui, caesardressing, ansjovis en Parmezaanse kaas 18,5 Bijgerechten je kunt zelf je maaltijd uitbreiden met extra bijgerechten Gebakken aardappeltjes met spek en ui (vegan mogelijk) 5,5 Warme groenten verschillend van het seizoen (vegan) 6 Friet deluxe met Parmezaanse kaas en truffelmayo 6 Haricots verts met mosterdvinaigrette (vegetarisch) 5,5 Pages: 1234567Toon meer