Menukaart OntbijtenLunchenDinerenDessert en gebakKinderenBorreltijdCocktails ’t Diner Proeverijmenu een proeverij van voorgerechten, hoofdgerecht naar keuze en als afsluiter een grand dessert te bestellen vanaf 2 personen 52,5 p.p. Voorgerechten Proeverij van voorgerechten een selectie van verschillende voorgerechten, te bestellen vanaf 2 personen 16,5 p.p. Romige bisque met gamba’s, saffraanaardappel, zilte groenten en groene olie 11 Gerookte avocado tartaar van gerookte avocado met ingelegde ui, papadum, mangogel, gegrilde little gem en amandel (vegan) 11 Carpaccio van rund met rucola, truffelmayonaise, tomatensalsa, Parmezaanse kaas en pittenmix 14 Steak tartaar met brioche, kwartelei, cornichons, frisse tomatengel, mosterdzaad, olijven en sjalot 15 Fryske surf & turf gebakken gamba’s en krokant buikspek, met duizend-dagenbouillon, sesamemulsie en zorri cress 15 Tataki van tonijn met KFC-saus, gebrande paprika, wasabicracker en sesamemulsie 15 Soepen Chef's soep soep van het seizoen 8 Tomatensoep met pestoroom en bosui (ook vegan mogelijk) 7,5 Mosterdsoep met krokant gebakken spekjes en bosui (ook vegetarisch mogelijk) 7,5 Hoofdgerechten alle hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide friet met mayo en een groene salade Fryske Black Angus biefstuk met aardappelmousseline, seizoensgroente en keuze uit: béarnaisesaus, kruidenboter of surf & turf: gebakken gamba’s en woksaus +4 28,5 Royale saté van kippendij met satésaus, kokosrijst, sajoerboontjes, zoetzure groente en kroepoek 24 Vleestrio biefstuk, varkenshaasmedaillon en kippendij met twee huisgemaakte sauzen 28,5 Gegrilde kippendij met crème van BBQ-groenten, bospeen, bimi en jus van gevogelte en vadouvan 23 Cannelloni van spinazie en ricotta, met saus van Parmezaanse kaas, king boleet en truffelvinaigrette (vega) 23 Scholfilet gebakken scholfilet met tuinkruidenrisotto, lamsoor, knapperige zeekraal en saus van schaaldieren 26,5 Zalmfilet op de huid gebakken zalmfilet, met beurre blanc van saffraan, spinazie, pappardelle en venkel 26 Zomerse risotto met artisjok, frisse tomatengel, gegrilde groene asperge en krokante biet (vegan) 23,5 Salades geserveerd met gekruide friet en mayonaise Biefstuk salade met zoetzure zomergroenten, mango, tomaat en sojaparels 18,5 Burrata salade met romige burrata, pesto, cherrytomaten, gemengde noten en balsamico (vega) (vegan mogelijk) 16,5 Seafood salade met warme gamba’s, gerookte zalm en tonijnsalade, tomaat, rode ui, croutons en dilledressing 19,5 Caesar salade met malse kippendij, bacon, ei, croutons, rode ui, caesardressing, ansjovis en Parmezaanse kaas 18,5 Bijgerechten je kunt zelf je maaltijd uitbreiden met extra bijgerechten Roseval aardappelen (glutenvrij) met spek en ui (vegan mogelijk) 5,5 Warme groenten verschillend van het seizoen, geserveerd met béarnaisesaus (vega)(vegan mogelijk) 6 Friet deluxe met Parmezaanse kaas en truffelmayo 6 Pages: 1234567Toon meer